zaterdag 9 mei 2015

Stoer huis met etnische details

Persoonlijk vind ik dit huis een prachtige sfeer hebben. Hoewel ik ook echt van kleur hou gaat mijn hart meestal net iets sneller kloppen als ik een huis als dit zie. Het zit hem in de combinatie van grijs, zwart, wit met etnische details in de houten meubels en kunst. Ook het grafische in het tapijt en het kussen spreken mij zeer aan in het geheel. Ondanks het gebrek aan kleur toch een kleurrijk huis door de details.






3 opmerkingen:

  1. Hoi Mirjam,
    Via IG volg ik je mooie foto's al, maar nu nam ik ook maar eens een kijkje bij je blog. Wat een prachtige foto's plaats je daar, bij deze bovenstaande foto's dacht ik eerst dat het foto's in je eigen huis waren, maar ik begrijp nu dat dat niet zo is... Al vind ik wel plaatjes van je eigen interieur. Ik ga je volgen hoor....
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mirjam,
    Wat leuk dat je me volgt! Dank je wel voor je reacties. Ik plaats op de blog inderdaad voornamelijk huizen van anderen en soms iets van mijzelf. Maar altijd interieurs waar ik blij van word en waar ik inspiratie uit haal.
    Groeten!!
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie blog heb je Mirjam!Er zijn zoveel verschillende stijlen te zien.Bij sobere interieurs denk ik oh mooi,maar zie ik dan weer allemaal verzamelingen ,vind ik ook mooi.Maar het allermooiste vind ik dat het niet alleen maar witte interieurs zijn.Want dat zie je toch wel erg veel tegenwoordig,met ook allemaal nog dezelfde accessoires.Ga je met veel plezier volgen!

    BeantwoordenVerwijderen